نحوه پرداخت مبلغ مالیات بر ارث به چه میزان می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵,۵۱۰ #33292

سلام من پدم به ناگهان فوت کرده اند در خصوص مالیات بر ارث توانایی پرداخت ندارم زیرا مبله چهارصد میلیون تومان برای من مالیات بریده اند که بیشتر به یک مغازه سرقفلی که مرکز شهر میباشد تعلق دارد در این شرایط چه راهی وجود دارد که من نمیتوانم از پس حتی یک قسط بر بیایم ایا در صورت توافق با دارایی می توان ملک سرقفلی را به ایشان پیشنهاد کنم در صورت قبول ملک مابقی مبلغ ملک چه می شود ایا دارایی موظف است طبق نرخ کارشناسی مالیات ما این مبلغ باقی مانده را به ما بپردازد یا خیر من فقط می خواهم بدانم مبلغ مازاد ملک ما تکلیفش چه میشود خیلی نگران و سردر گم هستم لطفا راهنماییم کنید با تشکر از سایت خوبتون

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص پرداخت مالیات و توافق با دارایی برای پرداخت اقساط تنها می‌توانید با اداره مالیات توافق نمایید.

در صورت فروش ملک از طریق اداره دارایی و کسر بدهی و هزینه های مرتبط مازاد مبلغ به وراث طبق سهم هر یک پرداخت میگردد.

در خصوص پرداخت مالیات و توافق با دارایی برای پرداخت اقساط تنها میتوانید با اداره مالیات توافق نمایید.

با احترام