چگونه احضاریه طلاق برای همسرم فرستاده میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۰۹۵ #33229017

سلام
میخوام احضاریه بفرستم منزل همسرم چجوری بفرستم؟
کجا برم؟
و چیکارکنم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
برای این منظور ابتدا به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه کرده و دادخواست طلاق را مطرح نمایید سپس برای همسرتان ازطریق دادگاه احضاریه ارسال میشود
درضمن برای دادخواست طلاق باید دلیل ارایه نمایید و درصورت تحقق یکی از شروط ضمن عق یا داشتن حق طلاق میتوانید برای طلاق اقدام نمایید

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال نمایید

با سلام
درخصوص احضاریه ابتدا باید در سامانه خدمات قضایی دادخواست خودراثبت کنید پس از آن پرونده به دادگاه ارسال میشود وازطریق دادگاه برای همسرتان احضاریه فرستاده میشه
اگرمنظورتان اظهارنامه است آنهم با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی میباشد که خواسته خودرااعلام میکنید سپس اظهارنامه پس از ثبت به همسرتان ابلاغ میگردد

تکمله ای بر جواب داده شده:

پس از تنظیم اظهارنامه، مبلغ ۵۰۰۰۰ ریال تمبر بر روی آن الصاق و آن را برای ابلاغ به مخاطب به دفتر دادگاه یا اداره ثبت اسناد محل تسلیم می‌کنیم. (در واقع در مجتمع‌های قضایی اظهارنامه‌ها برای ابلاغ به دفتر مجتمع قضایی تحویل می‌شوند و ۲۰ روز بعد جهت اخذ نتیجه، به همان جا مراجعه می‌شود در اداره ثبت اسناد نیز دبیرخانه آن اداره یا محل خاصی در سیستم تقسیم‌بندی کاری متصدی این امر است.)

در صورتی که در این محل‌ها، دایره اظهارنامه وجود داشته باشد، به این محل مراجعه می‌کنیم. پس از تحویل اظهارنامه در سه نسخه به مرجع فوق‌الذکر، ابلاغ اظهارنامه از طریق اداره ابلاغ مرجع قضایی مورد نظر صورت می‌گیرد به این ترتیب که یک نسخه از آن به مخاطب اظهارنامه تحویل می‌شود و در نسخه‌های دیگر چگونگی ابلاغ اظهارنامه‌ها و پاسخ مخاطب (در صورتی که وی به اظهارنامه پاسخ داده باشد)، به صورت کتبی قید می‌شود و در نهایت نسخه‌های مزبور به آن مرجع مزبور اعاده می‌شود. بنابراین پسس از یک هفته تا ۲۰ روز از تاریخ تحویل اظهارنامه می‌بایست به آن مرجع مراجعه و یک نسخه از اظهارنامه را دریافت کرد. نسخه دیگر نیز در دفتر اظهارنامه بایگانی می‌شود.

میخوام احضاریه بفرستم منزل همسرم چجوری بفرستم؟
احتمالا منظورتان اظهارنامه است درست است؟

کجا برم؟
ابتدا به دفاتر خدمات قضایی بروید
و چیکارکنم؟
در آنجا اظهارنامه خود را ثبت کنید و خواسته خود را مطرح کنید

احضاریه زمانی است که شما دادخواست داده باشید
ازطرفی احضاریه ازطرف دادگاه ابلاغ میشود
در طرح سوال دقت نکردید

سلام احضاریه توسط دادگاه صادر می شود اگر منظور شما اظهارنامه است باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید .