در صورت فحاشی و تهمت از سوی زوج برای زوجه حق طلاق ایجاد می کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۲۵۷ #33076666

با سلام
اگر فحاشی و تهدید و تهمت دو طرفه باشد و در مواردی زوج مقصر باشد و در مواردی زوجه در دادگاه الزام به تمکین در صورت فراهم بودن شرایط تمکین رای به چه صورت صادر میشود؟و اینکه موارد بالا میتواند عسر و حرج زوجه رو برای طلاق ثابت کنه و طلاق از طرفه زوجه انجام بپذیره؟ مجدد تاکید میکنم همه موارد دو طرفه بوده و در دوران عقد و سر دخالت خانواده ها بوده!
متشکرم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت احراز عدم تمکین ممکن است رای بر انجام تمکین صادر شود در خصوص توهین و سورفتار و نداشتن حسن معاشرت نیز در صورت امر ممکن است از مصادیق عسرو حرج تلقی شود و امکان حق طلاق ایجاد کند

با سلام و وقت بخیر
زوجه موظف هست تمکین خاص و عام نسبت به زوج داشته باشد و تهدید و تهمت دلیل بر عدم تمکین زوجه نمی باشد ولو اینکه شرایط عسروحرج را برای زوجه فراهم کندو زوجه امنیت جانی و روانی درمنزل زوج نداشته باشد و درمورد و طلاق از طرف زوجه باید یا توافقی باشد و یا زوجه وکالت درطلا ق داشته باشد و یا شرایط عسرو حرج خود را به دادگاه ثابت کند و صرفا این مورد دلیل بر عسروحرج نمی باشد و قابلیت به نتیجه رسیدنش ضعیف می باشد .

با فراهم بودن شرایط تمکین و عدم وجود علت موجه برای عدم تمکین شما موظف به تمکین خواهید شد و در صورت عدم تمکین نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت.
موارد فوق به تنهایی شامل عسر و حرج نمی شود و نمی توان صرف این مورد برای طلاق اقدام نمود.