آیا ایشان میتوانند با ندادن مشخصات بنده بدلیل اینکه از اقدامات و درخواست مجدد طلاق مطلع نشوم؛ طلاق یکطرفه و بدون حضور من بگیرند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۹۱ #32931160

همسر بنده نزدیک به دو سال است محل زندگی و فرزند خود را ترک کرده است. جهت طلاق اقدام نمودند و چون بنده تمامی شرایط ضمن عقد را رعایت کرده بودم نتوانستند طلاق بگیرند و دادگاه رای به ابطال دادخواست طلاق ایشان داد.بنده جهت الزام به تمکین اقدام نمودم که ایشان اقدام به برگشت به زندگی مشترک نکرده اند. با این شرایط آیا ایشان میتوانند با ندادن مشخصات بنده بدلیل اینکه از اقدامات و درخواست مجدد طلاق مطلع نشوم تا در دادگاه حضور داشته باشم و دادخواست طلاقی برای بنده نیاید طلاق یکطرفه و بدون حضور من بگیرند؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مستنبط از سوال میتوان گفت صرف نظر از مجهول المکان معرفی کردن یا نکردن زوج، اصولا زوجه حق طلاق ندارد مگر اینکه بتواند با ارائه دلایل متقن ، عسر و حرج خود را اثبات کند با این اوصاف اخذ ثنا جهت اطلاع یافتن راهگشا و مفید میباشد با احترام.

سلام ندادن اطلاعات شما امکان پذیر نیست در هر صورت دلیل طلاق باید اثبات گردد تا طلاق صادر شود

بااحترام
از طریق پیامک اطلاع داده میشود اگر ثبت ثنا ندارید حتما اقدام به ثبت ثنا نمایید

در صورتیکه ثنا داشته باشید به شما ابلاغ می گردد.

درود
اگر ثنا دارید در سامانه ابلاغ انجام می شود.

با درود اگر ثنا داشته باشید به شما ابلاغ خواهد شد

با سلام و احترام
در سامانه ثنا حتما ثبت نام کنید
اگر ثنا دارید حتما برای شما پیامک می آید