میتونیم درخواست کارشناسی مبلغ مهریه و اجرت المثل مادر رو بدیم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۶۹ #32721220

سلام و خسته نباشید
من و برادرم میخواهیم توافق کنیم که مبلغ مهریه و اجرت المثل مادر رو که ۶۰ سال زندگی مشترک با پدرم داشته و خیلی زحمت کشیده بدهیم،نمیخوایم وارد مراحل اجرای مهریه و یا دادخواست اجرت المثل بشیم، چجوری میتونیم روی مبلغی به صورت منصفانه توافق کنیم؟آیا اگر به کانون کارشناسان دادگستری تهران مراجعه کنیم بعنوان یکی از وراث با برگه انحصار وراثت ،میتونیم درخواست کارشناسی مبلغ مهریه و اجرت المثل مادر رو بدیم یا حتما باید مادرم شخصا خودش باید به کانون کارشناسان مراجعه کند و درخواست کارشناسی کند؟و هزینه این کارشناسی حدودا چقدر است؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به ازای هر سال یکی دو میلیون محاسبه و پرداخت کنید....

سلام وقت بخیر
میتوانید با یکدیگر توافق نمایید و اجرت المثل نیز در حدود سالی ۱ میلیون تومان است.

سلام
توافق که منوط به تراضی طرفین است
کارشناس نیز اجرت المثل را اصولا حسب شراطی در حدود سالی ۱ میلیون تعیین میکند
شما میتوانید از شورای حل اختلاف درخواست تعیین کارشناس کنید

باسلام به ازای هر سال یکی دو میلیون محاسبه و پرداخت کنید.

مهریه براساس سال فوت مدیون محاسبه می شود ولی محاسبه اجرت المثل با کارشناس است . می توانید به کانون کارشناسان مراجعه و تقاضای معرفی کارشناس کنید.

با سلام صلحنامه رسمی تنظیم کنید.

مهریه در قسمت محاسبات حقوقی سایت قابل محاسبه است و برای تعیین اجرت المثل می توانید بر مبلغی توافق نمایید و یابا کارشناسان رسمی دادگستری در این خصوص تماس بگیرید.