میتوان لایحه به دیوان فرستاد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۵۷ #32683132

پرونده اینجانب به دلیل اینکه شاهدین دارای سابقه کیفری هستند ایراد گرفته شده و جهت اعمال ماده ۴۷۷ به دیوان رفته ، دیوان پرونده رو به دادگاه بدوی فرستاده تا سوابق کیفری ضمینه پرونده شود و دوباره به دیوان برگردد
متاسفانه حال که پرونده به دیوان برگشته میبینیم سوابق کیفری مفقود شده و نیست
لطفا راهنمایی کنید که میتوان لایحه به دیوان بفرستیم و موضوع را اطلاع بدهیم
یا از دیوان بخواهیم که سوابق کیفری شاهدین از شعبه بدوی به صورت سیستمی خواسته شود ، تا نتوان سوابق رو مفقود کنند

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله این مورد را به موجب لایحه اعلام نمایید

مراتب را طی لایحه ای اعلام بفرمائید

امکان ارسال لایحه برای شما وجود دارد

سلام. ضمن لایحه موضوع را به دیوان اطلاع دهید.

باسلام و درود طی لایحه ای مراتب را به دیوان اعلام نمایید.

باسلام. اظهارات خودرا طی لایحه ای به دیوان اطلاع دهید

باسلام . شما می توانید با توجه به شماره پرونده ای که در اختیار دارید لایحه ای تنظیم کنید و در این خصوص مفصلا توضیح دهید و اسناد و مدارک رو پیوست لایحه نمایید و از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی به شعبه مربوطه در دیوان عالی کشور ارسال کنید.برای تنظیم لایحه حتما از خدمات وکلا یا کارشناسان مجرب کمک بگیرید