رفته سفته را اجرا گذاشته، در سفته چیزی ننوشتم و کاغذی هم ندارم ازش فقط شاهد دارم الان در شورا حل اختلاف چی بگم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۹ #32664176

باسلام
سال ها پیش از بانک سی میلیون وام گرفتم و چون ضامن اول چک نداشت ضامن سوم چک داد بعد چند سال به علت اینکه من نتونستم بدم ریس بانک همراه ضامن سوم گفت یه چک میدم که بقیه وام را بدهی و بانک قبول کرد ولی روز بعد اومد در اداره ام پیش همکارانم ازم درخواست سفته کرد که سفته بده و من چک را بدم که دادم الان که وام عقب مونده رفته سفته را اجرا گذاشته و در سفته چیزی ننوشتم و کاغذی هم ندارم ازش فقط شاهد دارم الان در شورا حل اختلاف چی بگم؟
با احترام

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با استناد به شهادت شهود، علیه ایشان اقدام به طرح شکایت خیانت در امانت نمایید

سلام، اگر گواهان شما اطلاع دارن سفته امانت بابت پرداخت اقساط بوده و ایشان در قالب مطالبه طلب واخواست کردن میتوانید به اتهام خیانت در امانت شکایت کیفری بکنید و موضوع پر کردن محتویات سفته در زمان دیگری بعد از امضا را مطرح کنید از طریق کارشناسی مشخص خواهد شد