بنده درخواست تحقیقات محلی باید بدم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۴۱ #32592812

باسلام خدمت وکلای ارجمند چندی پیش دعوایی داشتم و کار به دادگاه کشیده الان پرونده در دادیاریه شاکی بخاطر اینکه شاهدی نداشته درخواست تحقیقات محلی داده و همه اهل محلم به نفع من حرف زدن و گفتن اونا زدن ایا این به نفع من هست و کفایت میکنه یا بنده هم درخواست تحقیقات محلی باید بدم؟ تشکر میکنم اگه پاسخ بدید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، با عنایت به عدم ارائه شهود توسط شاکی، نیز تحقیقات محلی به عمل آمده که به نفع شماست، نیازی به تحقیقات مجدد نبوده و به احتمال بسیار زیاد شکایت ایشان رد خواهد شد.

باتوجه به آنچه ک در سوال مطرح نمودید تحقیقات محلی به نفع شماست لازم نیست مجددا تقاضا نمایید.

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است به نفع شما ختم خواهد شد، لیکن میتوانید شهود خویش را به دادسرا معرفی کنید

. اینکه چه کسی درخواست تحقیقات محلی نموده اهمیتی. ندارد. لازم به دادخواست مجدد نیس

ارائه دلیل در دادسرا بر عهده شاکی است و بنظر می رسد نیازی به تقاضای تحقیقات محلی مجدد نیست .

باسلام باتوجه به اینکه تحقیقات محلی به نفع شما بوده است نیاز به درخواست مجدد تحقیقات محلی ازجانب شما نیست.

با سلام
نیازی به درخواست شما نیست.تحقیقات محلی انجام یافته و به نفع شماست.