مجازات نگهداری کمتر است یا مصرف ۵ گرم هرویین؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۴۳ #32486921

سلام، ببخشید در خصوص ۵ گرم هرویین اعتراف به مصرف بوده اما الان پرونده بعداز ۴۰۰ میلیون تومان وثیقه ، باموضوع نگهداری مواد به دادگاه داده شده، این تغیر به ضررم هست یا نه؟ و اینکه قاضی برای بار اول میتونسته ۴۰۰ میلیون وثیقه و دو شب زندان و سابقه دار شدن فرد حکم دهد؟ممنون از همه وکلای محترم

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

با احترام موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

باعرض سلام،بله به ضررتان است چون مجازات مصرف مواد مخدر کم تر از نگهداری آن است

سلام .موضوع قابل بررسی است/...

وقت بخیر مجازات مصرف سبک تر از نگهداری مواد مخدر است .

با سلام قابل بررسی است