آیا اگر این وکالت کاری را باطل کنم، وکالتهایی که به وسیله این وکالتنامه داده شده است نیز باطل میشوند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۳ #32485733

سلام و عرض درود. من به یک نفر وکالت کاری محدود و قابل توکیل به غیر و قابل عزل داده‌ام. الآن میخواهم این وکالت را باطل نمایم. اصل سند وکالت دست کسی است که به او وکالت داده‌ام. اما از این سند وکالت نامه برای خودم کپی گرفته و نگه داشته ام. سوال اولم این هست که آیا با همین کپی وکالت نامه، میشه به همان دفتر اسناد رسمی که وکالتنامه در آن تنظیم شده، مراجعه کرد و وکالت را باطل کرد؟ سوانل دومم این هست که آیا با این کار، وکالتهایی که به خاطر قابل توکیل به غیر بودن، به دیگران داده شده نیز باطل میشود؟ و سوال آخرم نیز این هست که آیا با داشتن اطلاعات این وکالت نامه، میشه استعلام گرفت که آن شخصی که به او وکالت کاری محدود داده‌ام، به چه سازمانها و ارگانهایی مراجعه کرده و دقیقا چه کارهایی انجام داده است؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. با توجه به قابل عزل بودن وکیلتون، میتونید ایشون رو عزل کنید. و اینکه وکیل موظفه حساب دوران تصدی خودش رو به شما بده و اگر اینکارو نکنه، میتونید ازشون شکایت کنید. در رابطه با ابطال کارهایی که ایشون انجام داده، باید ثابت شه که خارج از حیطه اختیاراتشون اقدام کردن.

سلام
اگر حق عزل داشته اید میتوانید یا با ارسال اظهارنامه و یا ازطریق دفتر خانه اقدام به عزل ایشان نمایید

با مراجعه به همان دفترخانه ای که وکالت داده اید اعلام عزل نمایید.

با درود میتوانید به دفترخانه مربوطه رجوع کنید و همچنین می‌توانید، اظهارنامه ای ارسال دارید

با سلام شما میتوانید با ارسال اظهارنامه عزل را اطلاع دهید

سلام اولا وکالتنامه باطل نمی شود بلکه باید وکیل را عزل کنید ثانیا از طریق همان دفترخانه یا هر دفترخانه دیگر هم می شود عزل کرد، ثالثا وکیل هر کاری گرده دیگر قابل ابطال نیست مگر اینکه ثابت کنید که در قالب وکالتنامه اش نبوده، رابعا وکیل موطف است حساب دوران وکالت خود را به شما اعلام نماید در عیر این صورت میتوانید بهش اظهارنامه بدید وبعد ازش شکایت کنید

درود و عرض ادب؛ با مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی که وکالت نامه را صادر کرده، وکیل را عزل و مراتب عزل را هم با اظهارنامه به وکیل عزل شده ابلاغ کنید. به تبع این عزل وکیل، وکالت نامه های احتمالی بعدی هم بلااثر می شود. استعلام اقدامات وکیل یا وکلای بعدی، کاری دشوار است.