در پرونده ضرب و جرح زناشویی شهادت چه کسانی قبول است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۴۴ #32485397

با سلام .
پرونده ایی با موضوع (ضرب و جرح عمدی ) علیه شوهرم تنظیم کردم. آیا شهادت برادر و خواهرم قابل قبول است؟ البته در صحنه نبودند
و در نهایت اگه محکوم بشه مجازاتش چیه؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
شهادت انها قابل قبول است

می توانید به شهادت ایشان استناد نمایید. تشهیص اعتبار شهادت با دادگاه خواهد بود

درود بر شما ، هیچ منعی برای شهاتت نیست ،لکن در نهایت این مقام قضایی‌ست که بایستی شهادت را بپذیرد.

با درود بله شهادت بستگان درجه یک منعی ندارد، مجازات آن دیه و جزای نقدی است اگر منجر به شکستگی نشود

هرچند شهادت بستگان منع قانونی ندارد لکن شهادت کسانی قابل قبول هست که درصحنه جرم حضور داشتند .

سلام.ارزش هر شهادتی به تشخیص مقام قضایی است.عقلانی این است که شخص یا اشخاصی شهادت دهند که علم واطلاع لازم وکافی نسبت به موضوع شهادت داشته باشند

سلام طبق قانون جدید شهادت اقربا پذیرفته شده است که در ثورت اثبات مرتکب به دیه و تعزیز محکوم خواهد شد.