مطالبه وجه مطالبه وجه ۱۴۰۰

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۴۱ #32480045

بنده در دادگاه برای هفتاد میلیون تومان مطالبه وجه اقدام کردم موفق شدم طرف مقابل گفت بیا رضایت بده بهت چک میدم منو برد خدمات قصایی رضایت گرفت و گفت بنویس ابرا نمودم و هیچ چکی نداد ایا راهی هست ایا باز میتونم شکایت کنم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که ابرای خود را کتبا منوط به اخذ چک نموده باشید میتوانید ذمه وی را به استناد عدم ارائه چک مجدد مشغول کنید یعنی اثبات کنید دین را ادا نکرده

باسلام
متاسفانه با قید کلمه ابرا ، شخص بدهکار در برابر شخص طلبکار بری میشود لذا اگر شواهد مستنداتی دارید که اثبات نماید شما در قبال اخذ چک اقدام به رضایت نموده اید و ایشان خلف وعده نمودند میتوانید احقاق حق کنید

با سلام
متاسفانه چون دین و بدهی صاحب چک را با ابرا اسقاط نموده اید ادعای بعدی شما به هیچ وج مسموع نخواهدبود

بنام ایزد دانا...بادرود.چون مدیون را دردفترقضایی کتبا"ابرا نموده ای،بنائا"و ظاهرا" دلیل و یا اماره ی دیگری مبنی بر اثبات مدیونیت طرف نداری.ولی با استناد به همین رضایتنامه با این منوالی که مدعی هستین و عدم ارائه مدارک مستند اعم از فیش واریزی مبلغ معادل بدهکاری از سوی مدیون و درصورت داشتن شاهدمبنی بر ادعای شما و با ضمیمه اتیان سوگند با استناد به همان شماره پرونده ی محکومیتی مدیون با ضم آرای مذکور قبلی با طرح مجدد دعوی حقوقی مطالبه وجه در همان شعبه یا شعبه دیگر و با ادعای فریبکاری و تدلیس از جانب طرف،احتمال موفقیت مجدد وجود دارد.

ابرا به معنای آن است که طلبکار بدهکار را از پرداخت بدهی بری می کند مگر آنکه بتوانید به استناد شهادت شهود رضایت در مقابل دریافت چک را اثبات نمایید

سلام در صورتیکه سند ابرا در دادنامه صادره لحاظ نشده پیشنهاد می شود از طریق اجرای احکام پیگیری اجرای دادنامه صادره را داشته باشید. چرا که محتوای رای دادگاه ارجحیت دارد بر هر سند دیگری و ایشان بایستی جهت رفع اثر رای دادگاه تشریفاتی را سپری نماید.

علی الظاهر نمیتوانید کاری بکنید ولی حتما با یک وکیل مشورت نموده و مدارک را نشان دهید شاید کورسوی امیدی یافت شود.