آیا راه قانونی برای زنی که تمکین نمیکند ولی شوهرش مهریه را بصورت منظم میدهد، برای طلاق (از سوی زن) وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۵ #32349626

سلام
همسر من ۷ ماهه منزل رو ترک کرده و من حکم تمکینش رو گرفتم و حدود ۱۰ روز دیگه اجراییه اون میاد و احتمالا ایشون تمکین نمیکنند. ایشون هم مهریه رو اجرا گذاشتند و ... . نمیدونم آیا این مطلب درست هست یا من اشتباه متوجه شدم که زن میتونه گواهی عدم سازش بگیره و طلاق بگیره! خوب در این صورت زن خیلی راحت هم طلاقش رو میگیره و هم مهریش رو ماهانه میگیره و شوهر هم ...
سوال من اینجاست که من به هیچ عنوان نمیخوام ایشون رو طلاق بدم، آیا ترفند قانونی وجود داره که ایشون بتونه از اون طریق طلاق بگیره؟
اگر بخواد از طریق عدم سازش اقدام کنه معمولا چند وقت دیگه میتونه اقدام کنه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورتی که دوام زوجیت سبب عسر و حرج زوجه باشد بله می تواند طلاق بگیرد.

سلام
مطابق قانون طلاق در ید مرد است و زن تنها در موارد خاص از جمله عدم پرداخت نفقه توسط زوج به زنی ک تمکین کرده باشد و یا اثبات عسر و حرج (موارد به صورت تمثیلی در ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی ذکر شده) می تواند از طریق دادگاه الزام زوج به طلاق را بخواهد. این نوع طلاق از نوع طلاق خلع است که گواهی عدم امکان سازش در خصوص موضوع صادر نمیشود. گواهی عدم امکان سازش تنها در دو صورت صادر می شود ۱- طلاق به تقاضای زوج باشد ۲- طلاق توافقی باشد که در این حالت ممکن است زوجه با در دست داشتن وکالت بلاعزل در طلاق جهت اخذ گواهی عدم امکان سازش اقدام نماید. بنابراین چنانچه همسر شما داری وکالت بلاعزل در طلاق خود نبوده و شما نیز محکوم به پرداخت نفقه نشده اید و دلایل مقرر در ماده ۱۱۳۰ فراهم نباشد طلاق بدون رضایت شما ممکن نیست . موفق باشید