چه مدت برای پرداخت دیه بعد حکم دادگاه طول خواهد کشید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷,۲۹۷ #32303

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت کارشناس محترم . معمولا زمانی که پرونده یک تصادف بسته و دیه بنا به حکم دادگاه صادر شود تا زمان پرداخت چه مقدار زمان طول میکشد ؟ ایا خود شخص میتواند روند اداری را خود بدست بگیرد و پیگیر شود تا دیه زودتر به حساب شخص مصدوم واریز شود ؟؟؟؟ خیلی ممنون از زحمات شما.موفق باشید

مشاوره حقوقی قتل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام موضوع بعد از صدور حکم به اجرای احکام ارجاع داده می شود لذا از آنجا پیگیری نمایید.

اگر فرد مقصر ملزم به پرداخت دیه باشد بعد از صدور حکم باید تکلیف پرداخت دیه مشخص شود چه به صورت نقدی و در صورت عدم استطاعت مالی نیز تقسیط خواهد شد.در صورت پرداخت از طرف شرکت بیمه حداکثر طرف مدت یک ماه از صدور حکم دیه باید پرداخت گردد.

موید باشید