شاکی نامه پزشکی قانونی را روی پرونده زد و الان پیام اومده که دادگاه داریم چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۸۲ #32289040

تصادف غیر عمدی منجر به جرح داشتم که من با ماشین بودم و شاکی با موتور که مقصر هم بنده بودم و ماشین و موتور را به پارکینگ بردند و شاکی هم بدون گواهینامه بود و از بنده شکایت کرد و بنده هم استعلام از بیمه نامه را روی پرونده زدم و ماشین را از پارکینگ درآوردم و شاکی هم نامه پزشکی قانونی را روی پرونده زد و الان پیام اومده که دادگاه داریم. چکار باید بکنم؟ خسارت را بیمه میدهد؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

در صورت صدور حکم محکومیت شرکت بیمه گر مکلف به پرداخت می باشد

وقت بخیر بعد از صدور رای دادگاه، بیمه مکلف به پرداخت می باشد

باسلام در صورت محکومیت راننده بیمه نامه شخص ثالث دیه را پرداخت خواهد نمود اما پرداخت جزای نقدی برعهده راننده مقصر خواهد بود.

با احترام بعد از صدور رای دادگاه، بیمه مکلف به پرداخت می باشد

در تاریخی که دادگاه اعلام می نماید حضور یابید و از خود دفاع کنید

نگران نباشید روال عادی پرونده می باشد بعد از صدور رای دادگاه، بیمه مکلف به پرداخت می باشد

باسلام. بعدازصدوررای طبق نظرپزشکی قانونی، بیمه دیه راپرداخت میکند