در تصادف منجر به فوت و مصدومیت، رضایت از خانواده متوفی لازم است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵,۰۶۲ #32215875

سلام
در یک تصادف که منجر به فوت ۱ نفر و مصدومیت شدید ۲ نفر شده، قاضی در جلسه دادگاه فرد فوت شده تشخیص قتل شبه عمد داده و حکم حبس ۳سال،
آیا متهم باید از شاکیان پرونده ( خانواده متوفی و مصدومان ) رضایت بگیرد یا نیازی به رضایت نیست و فقط حکم اجرا میشود؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اخذ رضایت در میزان حکم تعیین شده موثر است

حکم صادر شده و اجرا میشود پس نیازی به گرفتن رضایت نیست

اخذ رضایت می تواند در تقلیل مجازات حبس موثر باشد.

سلام
اخذ رضایت در میزان حکم تعیین شده موثر است و می تواند آن را کاهش یا تبدیل کند

با سلام اخذ رضایت در تقلیل و یا تبدیل و تخفیف مجازات موثر خواهد بود.

حکم اجرا میشود و نیازی به رضایت نیست

سلام
نیازی به رضایت نیست و فقط حکم اجرا می شود
چنانچه جنایت شبه عمد باشد و تقصیر راننده علت حادثه تلقی شود،
راننده ملزم به پرداخت دیه است همچنین به مجازات حبس
شرکت‌های بیمه در قالب تعهدات قراردادی موظف هستند
که دیه مصدومان را مطابق مقررات پرداخت کنند
و از این جهت مسئولیتی متوجه راننده بیمه‌گذار نخواهد بود