ایا فسخ نکاح امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۶ #32055928

زوجه هستم ، ۳ سال و نیم از ازدواج ما گذشته که هنوز بچه دار نشدیم، به پزشک مراجعه کردیم که مشخص شد مشکل از شوهرم است و واریگسل دوطرفه دارند که باید جراحی شوند، در زمان مراجعه به پزشک متوجه شدم شوهرم در کودکی ۴ سالگی عمل فتق و پایین اوردن بیضه انجام داده اند در صورتی که قبل از عقد بدون اینکه من ویزی بپرسم خودش گفته بود که در کودکی عمل فتق انجام دادم( نگفته بود که بیضه هایش بالا بوده و با جراحی پایین اوردند) وقتی از مادر شوهرم جویا شدم ایشان هم عنوان کردند که بی اطلاع هستند و نمیدانند دقیقا ۳۰ سال پیش چه جراحی انجام شده اما گفتند که پسرت فتق دارد و من هم فکر میکردم بالا بودن بیضه های پسرم به دلیل فتق بوده ،و کاملا مشخص است که دروغ می گویند و از من مخفی کرده بودند این موضوع را، حال با اینکه پزشک گفته با جراحی امکان بچه دار شدنتان هست ایا می توانم تقاضای فسخ نکاح کنم؟ من یک ماه است که از این موضوع مطلع شدم

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فسخ نکاح منتفی است اما چنان‌چه درمان پذیر نباشد می‌تواند از موارد عسر و حرج زوجه تلقی گردد

باسلام و احترام
شما میتوانید دادخواست طلاق خود را با اثبات عسروحرج ثبت نمایید .

با سلام
فسخ نکاح بیشتر برای زوج مناسب هست که بخواهد مهریه را از بین ببرد شما باید برای طلاق اقدام کنید از این بابت شاید بتوانید نتیجه بگیرید

سلام با توجه به توضیحات امکان فسخ نکاح وجود نخواهد داشت

با توجه به اینکه امکان بهبود و درمان وجود دارد امکان فسخ نکاح نمی باشد.

این مورد نیاز به بررسی بیشتر دارد. به نظر نمی‌رسد با اوصافی که شما بیان کردید همسرتان عقیم محسوب شوند. همچنین موضوع مصداق تدلیس یا تخلف از شرط صفت نیست. بنابراین به نظر می‌رسد امکان فسخ نکاح وجود نداشته باشد.

با سلام.
خیر
چراکه در شروط ۱۲گانه عقدنامه ۵ سال فرصت برای بچه دار شدن لحاظ شده است و ناتوانی زوج اگر با درمان مرتفع گردد، نمیتوان از این شرط جهت طلاق استفاده نمود.