چگونه میتوانم از کار کردن زوجه ممانعت نمایم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۵۱ #31985951

با سلام
مدت حدودا ۲سال است که با دختری عقد کرده ام و با همسرم مشکل دارم. ایشان در شورای حل اختلاف مشغول بکار میباشد با حقوق ماهیانه چهار صد هزار تومان که کفاف کرایه تاکسی ایشان را هم نمیدهد. حال بنده مخالف کار کردن ایشان در انجا هستم. لطفا راهنمایی بفرمایید که چگونه میتوانم از کار کردن ایشان در انجا ممانعت نمایم. تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما در صورتی میتوانید مانع بشوید که کار زوجه برخلاف شئونات خانواده باشد که شغل ایشون این مشکل رو نداره

درود ،
اگر شغل زوجه باعث آسیب و ضرر قابل توجه به خانواده باشد و این امر اثبات شود میتوان جلوگیری کرد و همچنین در صورتی که باعث عدم تمکین زوجه شود و شغل زوجه بر خلاف مصالح و شئون خانواده باشد میتوان از کار زوجه جلوگیری کرد.

با سلام
شما میتوانید همسرتان را از شغلی منع کنید که منافی مصالح خانوادگی و حیثیت اجتماعی شما باشد، با توجه به شغل ایشان هیچ کدام از این موارد نیست.اقدام به طرح شکایت نکنید زیرا موفق نمیشوید.

با سلام زوج فقط درصورتی میتواند مانع کار زوجه شود که کار کردن زوجه مخالف با مصلحت خانوادگی باشد والا خیر بااین تفاسیر شغل همسر شما هیچ مشکلی ندارد ونمیتوانید مانع کارشان شوید به هیچ طریقی موفق باشید

با سلام شما نمی‌توانید مانع کار کردن ایشان شوید مگر اینکه اثبات کنید شغل ایشان خلاف شئونات خانوادگی شما می باشد

سلام و عرض ادب
در دو صورت
۱-کار زوجه خلاف شان خانوادگی زوج باشد
۲-باعث جلوگیری از انجام وظایف زناشویی زوجه گردد

درود
تنها در صورتی میتوانید مانع از اشتغال همسرتان شوید که شغل ایشان مغایر با شٸونات یا مصالح خانوادگی باشد که در فرض سوال اینطور به نظر نمیرسد .