میخواهم از همسرم جدا شم چکار کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۴ #31878760

همسرم من را کتک میزند من واقعا خسته شدم لطفا کمک کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
برای درخواست طلاق از طرف زوجه، یا باید شروط ضمن عقد نکاح ثابت شود،یا عسر و حرج زوجه. یا اینکه اصلا زوجه وکالت در طلاق داشته باشد.
شما باید اقدام به طرح شکایت کیفری ضرب و جرح کنید.در صورت محکومیت زوج به موجب رای قطعی کیفری، شما عسر و حرجتان ثابت خواهد شد و با بذل میزانی از مهریه به تشخیص دادگاه خانواده میتوانید طلاق خود را بگیرید‌
موفق باشید

با سلام و آرزوی زندگی پر از آرامش برای تمام خانواده ها ؛

شما می توانید با بخشش تمام مهریه یا بخشی از آن ، همسر خود را راضی به طلاق توافقی نمائید، و یا اینکه عسر و حرج خود را اثبات کنید،برای ضرب و جرح اگر اقدام قانونی انجام ندادید از شهود هم می توانید استفاده کنید ، پیشنهاد می شود برای بررسی بیشتر از طریق مشاوره تلفنی یا آنلاین اقدام گردد.

باسلام.اولا عرفا"وشرعا" تشویق به طلاق برخلاف اخلاق انسانی هست.ولی در صورت عسر و حرج و در تنگنا قرار گرفتن تان و کتککاری از جانب زوج ،باید در همان حین بر علیه شوهر باتهام ضرب و شتم شکایت کیفری نمائید؛ودرصورت مصدومیت تقاضای ارجاع به پزشکی قانونیهم مینمایی؛تا مستندا به حکم دادگاه، مراتب عدم تفاهم اخلاقی فیمابین اثبات بشه.بعدا میتو نی تقاضای طلاق بلحاظ عدم تفاهم اخلاقی و عدم حسن اخلاق وکتککاری زوج و ایجاد عسر و حرج و عدم امنیت جانی و عدم امکان ادامه زندگی مشترک بنمایی.

سلام در صورت ایجاد ضرب و شتم موضوع را با اختیار کردن شاهد یا صورتجلسه پلیس و گواهی پزشکی قانونی اثبات نمایید و از باب عسر و حرج میتوانید اقدام نمایید

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید تحت ایراد ضرب و شتم یا ضرب جرح عمدی، آنگاه چنان‌چه ادامه دار باشد
می‌تواند از موارد عسر و حرج باشد.
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

اگر مرد حسن اخلاق نداشته باشد و به عبارتی بد اخلاق بوده و خصوصیات اخلاقی مرد به گونه ای باشد که ادامه زندگی برای زن غیر قابل تحمل باشد می تواند با استناد به عسر و حرج از دادگاه تقاضای طلاق نماید در این صورت دادگاه پرونده را بررسی نموده و ادعای زن مبنی بر عدم حسن اخلاق مرد را بررسی و در صورت اثبات و احراز آن حکم طلاق را صادر می نماید.

سلام .شکواییه مبنی بر ضرب و شتم و سورفتار زوج مطرح کنید در صورت اثبات استمرتر سورفتار و اثبات عسرو حرج میتوانید دادخواست طلاق مطرح نمایید