میخوان اقدام کنن که سهم پسرها بین ۱۰ نفر تقسیم بشه، برادر بزرگم به دفترخانه مراجعه کرده برای امضا ولی گفتند دیگه امکان امضا وجود نداره و پسرها نمیتونن امضا کنن باید چیکار کنیم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۹۵ #31820281

سلام وقتتون بخیر
ما ۳ برادر و ۶ خواهر هستیم ، مادر بنده یکساله پیش فوت کردن ، قبل از فوت به دفترخانه مراجعه میکنن و منزلی که به اسم ایشون بوده ،بین ۹ فرزند بطور مساوی تقسیم میکنن و قید شده که پدرم هم سهم ببره ، متاسفانه چون بیمار بوده خواهرهام و دامادهام بانقشه اینکارو انجام دادن و من و برادرهام ۳ ماه بعد متوجه شدیم و به مادرمون اعتراض کردیم و گفتیم امضا نمیکنیم، خواهرهام اقدام کردند و سند تک برگ گرفتن، الان هم میخوان اقدام کنن که سهم پسرها بین ۱۰ نفر ( ۳ پسر ۶ خواهر و پدرم) تقسیم بشه ، برادر بزرگم به دفترخانه مراجعه کرده برای امضا ولی گفتند دیگه امکان امضا وجود نداره و پسرها نمیتونن امضا کنن
بفرمایید حالا باید چیکار کنیم
ممنون

مشاوره حقوقی ارث
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مادر شما قسمت منتقل شده در زمان حیات را با اختیار نسبت به اموال خود انتقال داده و فرزندانی که قبول نکرده اند حقی ندارند و مابقی اموال نیز به عنوان ماترک باید بین تمامی وراث مطابق قانون تقسیم شود

با سلام ستد رسمی معتبر و لازم الاجراست

سلام
آیا این انتقال رسمی تحت چه عنوانی انجام شده است؟ اگر در قالب فروش یا صلح باشد انتقال صورت گرفته است و سند رسمی معتبر میباشد ولی اگر انتقال در قالب وصیت بوده است تا ثلث اموال متوفی میتواند واگذار کند بقیه نیاز به تنفیذ وراث دارد در فرض سوال شما دقیقا مشخص نیست انتقال به چه صورت است مع ذلک در دو فرض امکان دارد که شما حقی داشته باشید ۱.اگر انتقال طی وصیت نامه بوده باشد شما بیشتر از ثلث را میتوانید مطالبه نمایید ۲.اموال دیگری به غیر از موارد مذکور اگر وجود دارد لازم است ابتدا دادخواست تقسیم ترکه مطرح فرمایید تا دقیقا مشخص شود چه اموالی از متوفی باقیمانده است که تقسیم صورت بگیرد و شما به حق خود برسید

باسلام
سند رسمی اعتبار دارد

با درود اموال جز ترکه نیست

اموال جزو ترکه نمیباشد ...

سلام سند رسمی دارای اعتبار است،