اگر تقاضای استعفا مورد قبول واقع نشود،چه باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶,۹۶۹ #31785332

سلام

در صورتی که در شرکتی مشغول کار باشیم و بنا به دلایلی استعفا دهیم ولی مورد موافقت واقع نشود، چکار می بایست انجام داد؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، اگر طرف قرارداد شما دولتی باشد، و استخدام رسمی باشید اقدامی نمی توانید انجام دهید. و اگر استخدام پیمانی باشید باید تا پایان دوره پیمان منتظر بمانید. اگر مشمول قانون کار باشید یک ماه قبل از استعفا مراتب استعفای خود را اعلام نمایید و منوط به موافقت کارفرما نمی باشد.

سلام
نیاز به قبول از سمت کارفرما نخواهد بود و همین که اظهارنامه مبنی بر استعفا یکماه زودتر ارسال کنید کفایت میکند

کارگری که استعفا می کند موظف است یک ماه به کار خود ادامه داده و بدوا استعفای خود را کتبا به کارفرما اطلاع دهد و در صورتی که حداکثر ظرف مدت ۱۵ روز انصراف خود را کتبا به کارفرما اعلام نماید استعفای وی منتفی تلقی می شود و کارگر موظف است رونوشت استعفا و انصراف آن را به شورای اسلامی کارگاه و یا انجمن صنفی و یا نماینده کارگران تحویل دهد .

کارگری که استعفا می‌کند موظف است یکماه به کار خود ادامه داده و بدوا استعفای خود را کتبا بهکارفرما اطلاع دهد و درصورتیکه حداکثر ظرف مدت ۱۵ روز انصراف خود را کتبا به کارفرما اعلام نماید استعفای وی منتقی تلقی می‌شود و کارگر موظف است رونوشت استعفا و انصراف از آن را به شورای اسلامی کارگاه و یا انجمن صنفی و یا نماینده کارگران تحویل دهد.

با سلام
شما باید یک ماه زودتر استعفای خود را تقدیم شرکت بکنید و اگر در زمان این یک ماه شرکت با استعفای شما موافقت نکرد شما می توانید ترک کار نمایید بدون اینکه برای شما تعهدی از بابت ترک کار بوجود آید.