ابطال وکالت حق طلاق بلاعزل چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۱۶ #31785003

چگونه میتوانم وکالت حق طلاق و مهریه را که به همسرم دادم را پس بگیرین ?

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
میتوانید به صورت توافقی این موضوع را پیش ببرید
موفق باشید

باسلام
اگر وکالت طلاق بلاعزل و جامع باشد و حق ضم وکیل ناظر هم اسقاط شده باشد در عمل امکان بلا اثر کردن وکالتنامه طلاق وجود ندارد.

اگرشمابه همسرتان وکالت بلاعزل داده ایدفقط باتوافق ایشان ،میتوانیدوی راعزل نمایید.

اگربلاعزل بود صرفاباید همسرتان اجازه دهد

وکالت بلاعزل فقط با توافق طرفین قابل ابطال است

سلام
اگر شما وکالت نامه بلاعزل برای طلاق داده اید امکان عزل کردن از وکالت وجود ندارد ولی چنانچه همسر شما با وکالتنامه اقدامی دردادگاه نمود می توانید با مراجعه به پرونده مثلا تقاضای طلاق را پس بگیرید.

شما میتوانیدبا تنظیم سندرسمی باهم توافق نمایید.