همسرم بدون اطلاع من سرکار می رفته چه طور می توانم پرینت حساب هایش را بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۵۰ #31572971

همسر اینجانب بدون اذن و اطلاع به سر کار می رفته ولی الان نمی رود میخوام بدونم به چه نحو میشود ازش شکایت کرد فهمید کجا سر کار میرفته . و شکایت دریافت پرینت واریز بحسابش به چه نحو است. ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرمی انجام نداده اند که بخواهید شکایت نمایید و این مورد قابل شکایت نیست

عمل مجرمانه ای واقع نشده که بتوانید شکایت کنید.
امکان اخذ پرینت حساب همسرتان بدون دلیل و مجوز قضایی وجود ندارد.

با سلام دوست عزیز شما اجازه ندارید پرینت حساب مالی همسرتان را درخواست نمایید حقوق مالی هر فرد امری شخصی است همچنین شما نمیتوانید مانع از کار کردن همسرتان شوید مگر اینکه به دادگاه ثابت نمایید که شغل ابشان به اساس خانواده آسیب میرساند با توجه به گفته های شما در خال خاضر ایشان مشغول به کار نمیباشند بنابرایت نمیتوانید کاری انجام دهید.

از نظر حقوقی عنوان مجرمانه ای برای این امر وجود ندارد

سلام دوست گرامی
همسرتان از لحاظ مالی استقلال دارند و نمی توانید از او بدلیل اشتغال شکایت کنید

با سلام - شما نمیتوانید به جرم رفتن به سرکار همسر ویا اشتغال به کار شان از ایشون شکایت کنید واخذ پرینت حساب شخص ثالث فقط به دستور مقام ذیصلاح قانونی انجام میشود .

شما همچنین حقی جهت شکایت و استعلام ندارید