جعل امضا پشت چک بعنوان ضامن و اقدام روی آن چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۶۳۶ #31153820

سلام
شخصی پشت چک را بجای بنده بعنوان ضامن امضا نموده و اقدام کرده حال باید چکار کنم.

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت کیفری جعل تنظیم نموده وجعل ان را اثبات نمایید و جاعل مجازات میشود

سلام
شکایتی تحت عنوان جعل مطرح نمایید.

می توانید شکایت کیفری جعل تنظیم نموده وجعل ان را اثبات نمایید و جاعل مجازات میشود

شما میتوانید به عنوان جعل علیه نامبرده طرح شکایت کنید، و در صورت اثبات حکم مربوطه را به دادگاهی ک چک ارائه شده شما بعنوان ضامن شناخته شدید ارائه نمایید،.

در جلسه رسیدگی حاضر شوید و پس از ارئه اصل چک توسط طرف مقابل و روئیت چک هم می توانید اظهار انکار و ترید نمایید و یا اینکه ادعای جعل مطرح کنید.

در صورتی که کارشناس یا کارشناسان صحت ادعای شما مبنی بر جعل را تایید کردند می توانید از لحاظ کیفری هم مستند به ماده ۵۳۶ قانون مجازات اسلامی شکایت جعل و استفاده از سند مجعول را در دادسرا مطرح کنید.