اگر ازادی مشروط رد بشود امکان اعتراض هست؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۹۳ #31116169

سلام.
زوج تمام شرایط آزادی مشروط را دارد بابت ترک انفاق ولی نپذیرفتن آیا امکان اعتراض دارد؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، مجدد دادخواست بدهید.

بادرودوسلام مجدد دادخواست تقدیم و تنظیم نمایید.

خیر امکان اعتراض رو نداره

با احترام دوباره اقدام نمایید

مجدد دادخواست مطرح نمایید

دادگاه مختار است که تقاضای آزادی مشروط را قبول یا رد کند و به این حکم دادگاه هیچ اعتراضی وارد نیست، زیرا آزادی مشروط حقی نیست که دادگاه مکلف به اعطای آن باشد، اما رد آن، مانع از تقاضای مجدد نیست. بر اساس ماده ۱۲ «دستورالعمل ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها» مصوب ۲۹/۲/۱۳۹۲، بررسی درخواست آزادی مشروط در دادسرا و دادگاه با قید فوریت و خارج از نوبت به عمل خواهد آمد

باسلام
خیر امکان اعتراض نیست