عدم رضایت شاکی در پرونده سرقت چگونه است؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۲,۳۶۱ #31080

با سلام و عرض خسته نباشید.
در صورتیکه مبلغ سرقت شده با توجه به اقرار و البته نظریه دادگاه عودت داده شود و لی شاکی بیشتر نماید و شرط رضایت را مبلغ مورد نظر اعلام نماید چه باید کرد. آیا امکان تخفیف یا تعلیق مجازات وجود دارد با توجه به اینکه کلیه شرایط را دارا میباشم و برای ازادی مشروط دیگر نیازی به رضایت شاکی هست. لطفا اجمالا توضیح دهید . چون شاکی اظهار کرده یا مبلغی که ادعا میکنم یا حبس

مشاوره حقوقی سرقت
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ترتیبی برای جلب رضایت ایجاد کنید یا اثبات کنید ادعای شاکی کذب است

بنام خدا،میتوانید از نهاد آزادی مشروط استفاده نمایید.

با درود با شرایطی امکان استفاده از آزادی مشروط متصور است

سلام شاکی باید اثبات مبلغ بیشتر را نماید و باگذشت موجب مشروط شدن میشود

درود میتوانید تقاضای آزادی مشروط نمایید و مطلع باشید تعلیق در اختیار دادگاه مربوطه می باشد

با سلام شما در صورتی که بخاهید از شاکی رضایت بگیرید مجبورید به خواسته او عمل کنید واگر اجابت خواسته وی امکان پذیر نیست یا مبلغ سنگینی میخاهند بگذارید روند عادی پرونده طی شود و باتوجه به اینکه سرقت جنبه عمومی داردحتی رضایت وی باعث مختومه شدن پرونده نمی شود و آزادی مشروط نیازی به گذشت وی ندارید.

سلام یک سوم مجازات حبس را کشیده باشید می توانید از آزادی مشروط با نظر قاضی استفاده نمایید در ضمن سرقت هم جنبه عموی و جنبه خصوصی(شاکی) دارد