آیا همین فیلم در دادگاه مستند هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۲ #31069068

سلام به دوستان عزیزم
بنده سوالی داشتم
همسایه ما که مجرای آب پدرم را تخریب کرده بود و قبلتر توضیح داده بودم حال پسرش امروز به برادرم فوش ناموسی داده و ازش فیلم گرفتیم
امکان داره ایشون شاهد دروغین بیاره که بگه ابتدا برادر من فوش داده؟ چون نه برادرم ابتدا فوش داده و نه شاهدی بوده در چنین صورت تکلیف چیه؟
و اینکه فوش ناموس بوده آیا مادرم میتونه از ماده ۶۰۸ قانون مجازات استفاده کنه و شکایت کنه؟ البته به غیر از شکایت برادرم که شاکی اصلی هستش
در ضمن برادرم به سن قانونی نرسیده ۱۷ ساله هست تکلیف چیه؟
و اینکه شانس پیروزی چقدر هست؟
با سپاس

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر چند برادر شما سن ۱۷ دارد و به سن قانونی نرسیده اما طبق قانون برای دعاوی غیر مالی میتواند اقدام نماید
لذا با استناد به فیلم موجود بر علیه فرد اقامه دعوی نماید

سلام
میتوانید شکواییه توهین و فحاشی را مطرح نمایید با استناد به فیلم دوربین