چجوری میشه از یکی که آرامش زندگیم را بهم می ریزه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۳۲ #31003296

سلام به همه زحمت کشان عرصه قانون،من یه باجناق دارم که نظامیه و پدر زن مادرزنم خیلی ازش می ترسن و ما هم هر وقت خونش میریم شئونات اسلامی رعایت نمی کنه مثلا با شرت میاد بدون پیراهن و شلوار و حتی شلوارک میاد،خانم من خیلی خجالت می کشه و ما دیگه خونش نمیریم اما پدر زن مادر زنم تهدید میکنه و اونام زنگ میزنن به خانم من که نامحرم درجه یک دو سه داریم و ازین حرفای بی خود و اوقات ما رو خراب می کنند و از اونجایی که نظامیه ازش می ترسن
چجوری میشه شکایت کرد ازش یا خانواده همسرم که مزاحمت ایجاد نکنن؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام جرم محقق نشده.

با احترام .شما اگر با همسرتان مشکل ندارید هیچکس نمیتواند شمارا ملزم به این کار کند احتیاجی به شکایت نیست یه مدت باهمسرتان توافق کنید کم کم دیگر به شما اجبار نمیکنند

درود
جرمی واقع نشده است.

سلام، متاسفانه جرمی واقع نشده تا امکان طرح شکایت فراهم باشد

باجناق شما مرتکب جرم نشده است تا بتوانید علیه ایشان شکایت کنید

صرف مزاحمت تلفنی میتوانید شکایت کنید همچنین با مراجعه به نمایندگی ولی فقیه و بازرسی محل کار فرد نظامی از نامبرده شکایت کنید

با سلام
چنانچه اشخاص نظامی و انتظامی امورات شرعی و عرفی را رعایت ننمایند می توانید از واحد بازرسی یگان مربوطه اقدام به شکایت نمایید.