اثبات مالکیت و دریافت کسری متراژ زمین چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۳ #30980410

باسلام و ارادت ملکی را خریدم مساحت ۴۵۰ متر تجاری که متاسفانه در فروشنامه بشکل دیگری نوشتن ۴۵۰ متر تجاری و زمینهای پشتی مشاعی و متوجه نشدم و من تجاری را ۴۵۰ متر تصرف کردم خاکریزی کردم بعد از ۳ سال فروشنده کلاهبردار متواری شد و چند نفر آمدند ادعای مالکیت کردن و یک نفر هم که من مسافرت بودم آمد نصف زمین را ساخت و مغازه درست کرد و من نتونستم مانع از کارش بشم و چند نفر دیگه هم قصد تصرف در مابقی زمین را داشتند که نگذاشتم و فقط مشغول حفظ مابقی شدم تا اینکه فروشنده زندان رفت و من رفتم از اش اقرارنامه گرفتم که زمین را بغیر من بکس دیگه نفروخته و یک صورتجلسه تحویل زمین و نقشه تفکیکی مهندسی که در آن قطعه من ۲۳۰ متر مشخص شد و همسایه ها هم امضا کردند الان رفتم بنا بسازم دیدم متراژ زمین طبق نقشه نیست و ۱۹۰ متر هست الان از شما میخوام اولا یک دادخواست اثبات مالکیت برای ملک بدون سند و اصلا ثبت شده نیست و فروشنامه عادی داره و ثانیا کسری مساحت زمین که همسایه ها تصرف کردند البته من با همسایه ها صحبت کردم ولی هیچکدام مدارکی بمن نشان ندادند تابحال ممنونم

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
یا بایستی اقدام به فسخ معامله نمایید یا اینکه مابه التفاوت آن را اخذ نمایید

سلام
ملک، کسری مساحت دارد، خریدار حق فسخ معامله را دارد. و یا
در صورت کسری می توانید ما به التفاوت کسری را مطالبه کنید

سلام.اولا متراژ مندرج در قولنامه با زمین مغایرت دارد و هم میتوانید فسخ کنید و هم مابه التفاوت قیمت انرا بگیرید.ثانیا با توجه به ساخ و ساز همسایگان در زمین شما باید این قضیه را نیز از طریق دادگاه روشن کنید و کلا راه طولانی در پیش دارید.