سازنده میتواند مبلغ زیادتر رو درخواست کند؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۰۷ #30975470

با سلام.خانه ای خریداری کرده ایم که بصورت قولنامه تنظیم شده است.این خانه بصورت پیش فروش بوده و مرحله به مرحله پرداختی ها صورت گرفته و فقط ۳۰ میلیون آن برای ثبت سند نگهداشته شده است و مابقی پرداخت شده است.سوال این است که طبق قولنامه سازنده بایستی یک سال پیش خانه را تحویل میداد و به ازای هر روز تاخیر جریمه نقدی در قولنامه ثبت شده است و تاکنون خونه رو نتونسته تحویل بده.دوم اینکه در قولنامه ذکر شده که آب و برق و گاز باید بصورت اختصاصی باشد حال مشترک با واحد های دیگر میدهند.سوم اینکه متراژ ثبت شده در قولنامه با متراژی که الان میخوان تحویل بدهند ۱۲ درصد کمتر است.نکته مهم اینه که سازنده به بهانه تورم درخواست مبلغ بیشتری از آنچه که در قولنامه درج شده کرده است در حالی که هم خودش یکسال دیر تحویل میده و هم در قولنامه صحبتی از تورم نشده است.طبق قولنامه کدامیک از موارد بالا را میتوان مطالبه کرد و ایا اینکه سازنده میتواند مبلغ زیادتر رو درخواست کند باتوجه به موارد ذکر شده؟پیشاپیش متشکرم از مشاورین عزیز.

مشاوره حقوقی ملکی
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. مبلغ قرارداد تعیین کننده شرایط است. بنابراین پیش فروشنده نمی‌تواند مبلغ بیشتری درخواست کند

با سلام و احترام با توجه‌ ب مفاد قرارداد میباشد

سلام
مفاد قرارداد ملاک است

مفاد قرارداد روشن می کند که می تواند یا خیر

بادرودوسلام مفادقراردادمعیارمی باشد.

با سلام
دادخواست الزام به ایفای تعهد و مطالبه خسارت تاخیر در انجام تعهد را ارائه دهید.
ضمن این که این معامله با توجه به اون درصد کسری، قابلیت فسخ هم دارد.
سازنده حق درخواست اضافه مبلغ ندارد.

با سلام سازنده ملزم به رعایت تعهدات خود طبق مفاد قرارداد داد می باشد