آیا پارکینگ جز مشاعات محسوب می گردد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۹۵ #30894251

با سلام
معماری منزل ما طوری است که دسترسی به پارکینگ از ساختمان جدا است . بیشتر از ۱۰ سالی میشه که همسایه قفل پارکینگ رو عوض کرده و مدعی شده که پارکینگ برای اونه ، در صورتی که داخل سند تمام واحد ها پارکینگ جز مشاعات است.
آیا منم می تونم قفل ساز بیارم و در پارکینگ رو باز کنم؟
اگر بخوام شکایت کنم چقدر طول میکشه به نتیجه برسه ؟آیا امکان گرفتن خسارت بابت تمام این سالها امکان پذیر است؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه در سند مالکیت شما پارکینگ مشاع ذکر شده است ابتدا تامین دلیل نمایید و دادخواست رفع مزاحمت مطرح کنید

با سلام
ابتدا تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف و بعد دعوای ممانعت از حق و اجرت المثل ایام تصرف را می توانید به صورت حقوقی مطرح کنید.

با درود باید از مشاعات رفع تصرف نماید

با سلام چنانچه در اسناد مالکیت شما وجود پارکینگ مشاع قید شده باشد سایرین حق منع شما از استفاده از مال مشاع را ندارند بدیهی است با اثبات ممانعت سایرین از استفاده از پارکینگ علاوه بر حق شکایت کیفری حق مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را هم خواهید داشت.

توصیه میشود در این خصوص ابتدا در شورای حل اختلاف از وضعیت تصرف طرف و همچنین وضعیت سند خود تامین دلیل تهیه نموده و مستند به آن در دادسرا شکایت ممانعت از حق و مزاحمت و در دادگاه حقوقی هم دعوی رفع تصرف عدوانی طرح نمایید.
علاوه بر این میتوانید اجرت المثل ایام تصرف طرف را هم از وی مطالبه و وصول نمایید.

پارکینگ آپارتمان در صورتی که در اسناد مالکیت یک ملک ثبت نشده باشد، جزو مشاعات ساختمان محسوب می‌شود.

بنابراین اگر شما از قانون تخطی کنید اقدام شما ، تصرف مشاعات آپارتمان و ایجاد مزاحمت تلقی می‌شود که از طرف اهالی آپارتمان قابل طرح و پیگیری است.