چقدر طول میکشه تا کارشناس بیاد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴,۶۸۳ #30714536

سلام .دادکاه ارجاع داده برای کارشناسی سند برای ثابت شدن پلاک ثبتی .حالا چقدر طول میکشه تا کارشناس بیاد. ایا باز طرف مقابل میتونه اعتراض به کارشناسی بزنه

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کل مراحل کارشناسی حدود یکماه زمان می برد و طرف مقابل و خود شما نیز حق اعتراض به نظریه را دارید .

سلام علی الا اصول ظرف سه هفته زمان خواهد برد در صورتی که نظریه کارشناسی مورد تایید ایشان نباشد هر یک از طرفین می توانند اقدام به اعتراض به نظریه کارشناسی نمایند

سلام
دادگاه باید پس از ارجاع موضوع به کارشناسی و تعیین کارشناس که الزاما تعداد آنها باید فرد باشد، دستمزد کارشناس را نیز تعیین کند.
پس از صدور قرار کارشناسی و انتخاب کارشناس و ایداع دستمزد، دادگاه به کارشناس اخطار می‌کند که ظرف مهلت تعیین‌شده در قرار‌کارشناسی، نظر خود را تقدیم کند. وصول نظر کارشناس به‌ طرفین ابلاغ خواهد شد و طرفین می‌توانند ظرف یک‌ هفته از تاریخ ابلاغ، به ‌دفتر دادگاه ‌مراجعه کنند و با ملاحظه نظر کارشناس چنانچه مطلبی دارند، نفیا یا اثباتا به طور کتبی اظهار کنند. پس از انقضای مدت یادشده، دادگاه پرونده را ‌ملاحظه و در صورت آماده بودن، مبادرت به انشای رای می‌‌کند.»
به طور معمول و در وهله نخست کارشناس یک نفر تعیین می‌شود
و در صورت لزوم موضوع به هیات کارشناسی ارجاع خواهد شد «هیات کارشناسی نیز به ترتیب ۳ کارشناس، ۵ کارشناس، ۷ کارشناس، ۹ کارشناس و... می‌تواند باشد.»