آیا راهی هست که بتونم تخلیه مستاجر رو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۸۵ #30693497

سلام، من یک ملک به نام خودم دارم که اجاره داده بودم مدت اجاره یک ماه پیش تمام شد به مستاجر اعلام کردم خودم نیاز به ملک دارم و برای سکونت خودم ملکم رو میخوام که مستاجر گفت بلند نمیشم برو شکایت کن، من یک ماه پیش داد خواست دستور تخلیه فوری دادم در جلسه رسیدگی شورای حل اختلاف دلیلی که آوردم علاوه بر منقضی شدن مدت اجاره، گفتم که این یک سال رو خونه خاله ام سکونت داشتم و روزها سر کار میرفتم کارگر نقاشی ساختمان هستم و هر روز با آدمای مختلف سرو کار دارم تا الان دو بار کرونا گرفتم و دو ماه پیش پسر خاله ام کرونا گرفت که خاله ام بهم گفت مهلت مستاجرت تموم شد برو خونه خودت تا اتفاق بدی نیفته الان نزدیک دو ماهه خونه خاله ام نمیرم و جایی برای سکونت ندارم و قصد دارم به ملک خودم برم که قاضی گفت باید دلیل بیاری باید میرفتی پیش وکیل مشاوره میگرفتی تا راهشو بهت بگه...یک هفته پیش ابلاغیه داشتم که متاسفانه رای به نشستن مستاجر تا پایان کرونا دادن و شکایتم رو رد کردن!!! خواستم بدونم الان چکار میشه کرد، آیا راهی هست که بتونم تخلیه مستاجر رو بگیرم؟ ضمن اینکه مستاجر بعد از گذشت یک ماه از پایان قرار داد بدون هماهنگی بیست درصد به اجاره قبلی اضافه کرد ولی مابه التفاوت پول پیش رو پرداخت نکرد.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیاز شخصی را اثبات نمایید ...

درود می بایست نیاز شخصی خود را اثبات نمایید

اگر بتوانید نیاز شخصی خود را اثبات نمایید

با اثبات نیاز شخصی امکان تخلیه وجود دارد.

با درود چنانچه موجر نیاز شخصی خود را ثابت نماید میتواند حکم تخلیه بگیرد

سلام، با توجه به اینکه یکی از دلایل تخلیه از طرف مستاجر نیاز شخصی موجر میباشد با استناد به همین میتوانید نسبت به رای شورا تجدیدنظرخواهی کنید.

سلام اگر حکم صادر شده تنها راه پیروزی ، تجدیدنظر خواهی و ارائه ادله مبنی بر اثبات نیاز شخصی شما به منزل خودتان است