مطالبه اجرت المثل ایام تصرف تا زمان اجرای حکم چگونه است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۸۲۵ #30551516

با سلام و احترام. دادخواستی با عنوان "مطالبه اجرت المثل ایام تصرف از تاریخ اول بهمن ۱۳۹۸ تا زمان اجرای حکم قطعی با جلب نظر کارشناس" تقدیم کردم. کارشناس مبلغی را از اول بهمن ۱۳۹۸ تا اول اسفند ۱۳۹۹ تعیین و دادگاه محترم هم به همان میزان تعیین شده توسط کارشناس رای صادر نمود. یعنی اجرت المثل تایید شده فقط تا اول اسفند ۱۳۹۹ که تاریخ ارائه گزارش کارشناس است را شامل میشود. حکم هنوز قطعی و قابل اجرا نشده و ملک کماکان در تصرف خوانده هست و تحویل نداده. سوالم این است: چگونه میتوانم مابقی اجرت المثل از زمان گزارش کارشناس یعنی اول اسفند ۱۳۹۹ تا زمان اجرای حکم را که در آینده خواهد بود طلب کنم؟ هر چند خواسته من از ابتدا هم مطالبه اجرت المثل تا زمان اجرای حکم بوده. اکنون خوانده به رای اعتراض کرده و در مرحله تبادل لوایح برای تجدید نظر قرار داریم. آیا بعنوان تجدید نظر خوانده میتوانم ضمن لایحه دفاعیه خود مابقی اجرت المثل از اول اسفند ۱۳۹۹ تا زمان اجرای حکم را از دادگاه تجدید نظر مطالبه کنم؟ یا اینکه برای مطالبه بقیه اجرت المثل از اول اسفند ۱۳۹۹ تا زمان اجرای حکم باید مجددا دادخواست دیگری تقدیم کنم؟ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام طی دادخواست مجزا و مستقل دادخواست تقدیم و تنظیم نمایید.

باسلام
۱-اگر از دادنامه در مهلت قانونی تجدیدنظرخواهی نکرده اید، دادگاه تجدیدنظر به خواسته شما رسیدگی نخواهد کرد.
۲-می توانید پس از قطعیت رای و خلع ید از ملک، مجدد اجرت المثل ایام تصرف را از اسفند ۹۹ (از تاریخی که دادگاه رای داده) لغایت تاریخ اجرای حکم (مثلا تیر ۱۴۰۰) تقدیم کنید یا آنکه خسارت تاخیر تادیه مبلغ محکوم به را از تاریخ تقدیم دادخواست (اسفند ۹۹ یا درصورتیکه قبلا از طرق دیگر مانند اظهارنامه مطالبه کردید از آن تاریخ) لغایت تاریخ اجرای حکم مطالبه کنید هرچند که ممکن است دادخواستتان درصورت مطالبه اجرت المثل رد شود و رویه قضایی وجود ندارد
موفق باشید

بنام خدا،اجرت المثل ایام تصرف قابل مطالبه است.

باسلام
باید طی دادخواست دوباره تقاضا نمایید

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید با ارائه و تنطیم دادخواست می توانید پیگیر باشید .

با سلام، با درخواست مجدد می توانید حق خود را کامل و تمام دریافت کنید

میتوانید ضمن تجدیدنظرخواهی اعتراض خود را اعلام کنید.