درخواست مجمع فوق العاده در مجتمع مسکونی، چه زمانی ممکن است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۷۰۹ #30345498

باسلام
ما در یک مجتمع ۲۱۴ واحدی هستیم. مجتمع ما ۵ نفر عضو هیئت مدیره و دو نفر بازرس و یک نفر مدیرعامل و تعدادی کارمند دارد. این مجتمع اساسنامه ثبت شده و مصوب مجمع عمومی نداشته اما یک اساسنامه کپی شده از روی مجتمعهای دیگر وجود دارد. برای درخواست مجمع عمومی فوق العاده درخصوص تصمیم گیری یک مساله مالی مهم که مورد اختلاف نظر بسیاری از ساکنین مجتمع و حتی اعضای هیئت مدیره هست به امضای چند نفر از مالکین نیار است؟
در اساسنامه ثبت نشده ما نوشته شده بیست درصد مالکین. اما در جایی از قانون تملک اشاره مستقیمی به تعداد نشده. حال از لحاظ قانونی چه تعداد مالک میتوانند درخواست مجمع فوق العاده نمایند؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی:براساس ماده ۶ آیین نامه اجرایی قانون ، زمان تشکیل مجمع عمومی مالکین اعم از عادی یا فوق العاده در مواردی که توافق نامه ای بین مال کین تنظیم نشده است به موجب اکثریت مطلق آرای مالکینی خواهد بود که بیش از نصف مساحت تمام قسمت های اختصاصی را مالک باشند و در صورت عدم حصول اکثریت مزبور، زمان تشکیل مجمع عمومی با تصمیم حداقل سه نفر از مالکین تعیین خواهد شد.

با سلام و وقت بخیر؛
زمان تشکیل مجمع عمومی مالکین اعم از عادی یافوق العاده‌، در مواردی که توافقنامه‌ای بین مالکین تنظیم نشده است‌به موجب اکثریت مطلق آرای مالکینی خواهد بود که بیش از نصف مساحت تمام قسمت‌های اختصاصی را مالک باشند و در صورت‌عدم حصول اکثریت مزبور، زمان تشکیل مجمع عمومی با تصمیم‌حداقل سه نفر از مالکین تعیین خواهد شد.