مرکز زیبایی بدون مجوز چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۵۷ #30329334

سلام بنده پرستار هستم و دوره کار هار های زیبایی دیده ام به مدت سه ماه پس از خروج از طرح خود سرانه کار زیبایی انجام میدیدام تا یکی از مریض ها شاکی شد کارشناس برای ایشان دییه ۵ درصد نوشت علاوه بر ان تعدادی سر نسخه جعلی به عنوان پزشک داشتم اما مهر نداشتم محل توسط تعضیرازت علوم پزشکی بسته بود تا کنون سابقه ی نداشته ام بسیار ترسیده ام که چه میشود ۲۵ سالمم است،لطفا راهنمایی میکنید بنظر شما حکم چیست؟برای من حکم دادرس دیه خانم،دخالت در امر پزشکی،انجام کار در پاندومیک کرونا،کلاهبرداری،جعل عنوان پزشکی بود که من کلاهبرداری را نپذیرفتم و سر نسخه ها را محمدود برای افزایس کلاس کاری گفتم

مشاوره حقوقی تعزیرات
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.

جهت اظهارنظر بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست پیشنهاد میشود از خدمات مشاوره سایت استفاده نمایید

با سلام و احترام

باید بیشتر بررسی شود اما به نظر می رسد مشمول مجازات حبس و جزای نقدی است.

اسناد و مدارک شما نیاز به بررسی دارد.

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست

بنام خدا،اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات شما دارد.