چجوری میتونم درخواست طلاق بدم؟

پرسیده شده
۳۴ پاسخ ۴۵۶ #30285577

سلام.وقت بخیر.همسر من به بهانه اینکه درآمد نداره من رو میبره خونه پدرشینا.منم اولش باش راه اومد گفتم درست میشه ولی دیگه کار همیشگیش شده جوری که الان من نزدیک دو سال خونه ی پدر ایشون زندگی میکردم در کنار مادر شوهرم ولی دیگه طاقت نیاوردم و گفتم من میرم خونه ی مادرم اگه قراره اینجوری زندگی کنیم الان من نه ماهه که خونه ی مادرم هستم و اصلا براشون مهم نیست.حتی حاضر نیست زنگم بزنه احوالمو بپرسه.مگه اینکه من ز بزنم.خرجیم این چند ماه شاید کلا چهار میلیون به حساب من ریخته.در ضمن اینم بگم که خونه ماشین باغ و زمین هم داریم ولی هر کدوم رو به اسم یکی از اعضای خونواده زده.من دیگه خسته شدم از این مدل زندگی میخاستم راهنماییم کنید چجوری میتونم درخواست طلاق بدم؟باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات عسر و حرج می توان طلاق گرفت

با سلام با اثبات عسرو حرج شما می‌توانید دادخواست طلاق بدهید

دادخواست مطالبه نفقه و تهیه منزل مستقل بدهید

شما ابتدا از طریق نفقه اقدام کنید و عسر و حرج خود را اثبات کنید

سلام و درود به استناد عسر و حرج درخواست طلاق بدهید

درود
بابت تهیه مسکن مستقل و نففه حال و معوقه دادخواست دهید .
در صورت اثبات عسر و حرج میتوانید برای طلاق اقدام نمایید .

با سلام و درود
ابتدا دادخواست نفقه بدهید. تهیه منزل مناسب و ... جز نفقه محسوب میشود. میتوانید مهریه را هم اجرا بگذارید و با اثبات عسر و حرج تقاضای طلاق نمایید