اگر بعد از ۶ ماه فرار اخراج بشه باید به سربازی برود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۳ #30232251

سلام. نیروی پایور ناجا که ۶ ماه سابقه سربازی هم داره بعد از گذشت ۴۹ ماه از زمان استخدام ( ۸ ماه دوره ی آموزشی دانشکده افسری و ۴۱ ماه خدمت ) اگر بعد از ۶ ماه فرار اخراج بشه باید بره سربازی؟ اگر بله چه مدت؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون و سایت جالبتون

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پاسخ همکار محترم جناب آقای عبدالهی بسیار کامل و دقیق هست و نیازی به اضافه کردن مطلب احساس نمیشه

خیر نیاز به ادامه خدمت سربازی نیست با توجه به اینکه دوران آموزشی و تحصیلات انتظامی را گذراندید دوران مزبور جز خدمت شما محسوب است و با توجه به خدمت ۴۹ ماه می توانید کارت پایان خدمت خود را دریافت کنید

برابر قانون شما میتوانید کارت پایان خدمت دریافت کنید . مطابق ‌ماده ۱۳ قانون خدمت وظیفه عمومی : مشمولانی که با طی دوره دانشکده‌ها و آموزشگاههای نظامی و انتظامی برای خدمت در کادر ثابت استخدام شوند مدت تحصیل آنها‌ جزء خدمت دوره ضرورت محسوب خواهد شد و اگر مدت تحصیل از دو سال کمتر باشد ، از دوره خدمت آنان به نسبت کسری خدمت تا دو سال جزء‌خدمت دوره ضرورت محسوب می‌شود .
همچنین به استناد ‌تبصره ۲ ماده ۱۳ : افسران و همافران و درجه‌داران کادر ثابت و اعضاء ثابت در صورتی که به موجب مقررات ‌استخدامی مربوطه از خدمت مستعفی یا اخراج شوند مدت تحصیل آنان قبل از نیل به درجه یا پایان دوره آموزشی جزو خدمت ‌دوره ضرورت محسوب نخواهد شد و اگر بعد از نیل به درجه یا پایان دوره آموزشی از خدمت مستعفی یا اخراج گردند و مدت خدمت آنان از دو سال‌کمتر باشد بقیه خدمت دوره ضرورت را تا دو سال با درجه سربازی وظیفه انجام خواهند داد.

سلام اگر غیبت های غیر موجه ای نیروهای نظامی داشته باشند به دادسرای انتظامی نیروهای مسلح معرفی جهت محاکمه معرفی میشوند اخراج چیزی را عوض نمیکند