آنها در فروش زمین من دخالت میکنند، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۲ #30220611

یک زمین به بنده رسیده که مربوط به ۱۸ سال پیش هست و در یک دست نوشته هم همه وراث امضا کردند و قبول کردند که زمین مال بنده هست ولی الان حرف خود را قبول ندارند و رو زمین شماره خود را یاداشت کردند.
میخواستم ببینم میشه از صاحب خط شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید به جهت ایجاد مزاحمت از ایشان شکایت نمایید

با سلام. بررسی سوابق کمک کننده است. بله می توانید اقدام کنید.

با سلام و احترام
اگر سندی جهت اثبات ادعای خود دارید می توانید علیه شخصی که ایجاد مزاحمت کرده شکایت نمایید