آیا میتونم در شهر اهواز دادخواست طلاق بدهم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۵۶۴ #30079762

سلام من سپیده ۵۸ ساله هستم معلم و در شهر کرج که محل عقدم بوده درخانه ای اجاره ای با شوهرم زندگی میکردم ولی شوهرم ۱سال هست رفته بدون دلیل و نمیدونم کجا رفته؟؟ من هم بازنشسته شدم و قرارداد اجاره خانه ام تمام شده حال آمدم اهواز منزل پسرم زندگی میکنم والان چند خواسته دارم؟؟ ۲.باچه عنوان؟؟ ۳.مهریه رو کجا میتونم به اجرا بگذارم؟؟ اهواز یا کرج و از چه طریقی دادگاه یا ثبت اسناد واملاک؟؟ ۴.سند ازدواجیم دست شوهرم بود و من سند عقد نکاحیه رو ندارم لذا با چه استنادی برم دادخواست طلاق بدهم؟؟ تواین اوضاع کرونا هم نمیتونم برم دفترخانه ازدواجی در کرج؟؟ چون دادگاه حتما سند نکاحیه میخواد؟؟ آیا میشه بگم استعلام کنند؟؟ راجب مهریه میتونم دادخواست به دادگاه اهواز دهم؟؟ ۵.برای شکایت کیفری ترک انفاق کدام دادسرا میتونم شکایت کنم؟؟ کرج یا اهواز؟؟ حقوقی کجا میتونم؟؟آیا وقتی آدرس زوج را نمیدونم روزنامه میشه؟؟ ایا دادگاه خودش اتوماتیک روزنامه میکنه؟؟ و اینکه چند بار روزنامه میشه و بعد چند وقت حکم طلاقم رو میده؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،برای طلاق باید از طریق دفترخانه ای که ازدواج کردید رونوشت عقدنانه اخذ کنید سپس از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست طلاق دهید. .مهریه نیز از طریق دفترخانه ای که ازدواج کردید و اجرای ثبت اقدام کنید.

باسلام و درود باید از طریق دفترخانه عقد و ازدواج خود جهت مطالبه مهریه اقدام نمایید.

باسلام
۱.در درجه اول باید رونوشت سند ازدواج از دفترخانه محل عقد یعنی کرج بگیرید بعداز همون شهر اهواز دادخواست مطالبه مهریه دهید
۲.به علت غیبت بیش از ۶ماه زوج و عدم پرداخت نفقه میتوانید ازشهراهواز دادخواست طلاق دهید

سلام و ارادت
بایستی حتما رونوشت از دفتر ازدواج اخذ کنید و از طریق اجرای ثبت مهریه را مطالبه نمایید برای ترک انفاق هم بایستی در کرج شکایت نمایید .

با سلام
شما برا مطالبه مهریه ابتدا بایستی از طریق دفتر خانه ای که در آنجا عقد نکاح صورت گرفته اقدام بفرمایید

برای اجرای مهریه باید از طریق دفترخانه ای که ازدواج کردید در کرج اقدام کنید

سلام پیشنهاد می گردد از خدمت مشاوره تلفنی استفاده نمایید