فحاشی مکرر و تهدید به آبروریزی با چت هایی که نگه داشته است اثبات میشه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۱۲ #29894112

با سلام

بنده با دختری حدود یک سال در ارتباط بودم و با کارهایی که انجام داد باعث اذیت روحی و روانی من و آسیب و صدمه کاری من شد و دو محل کار قبلی من دلیل ترک آنها رفتارهای این ادم بوده که به من در محل کار زنگ زدن و پیام دادن به که زور جواب باید بدهی و داخلی دیگر همکاران را تماس می گرفت و در محل کار سوم من نیز این رفتارها را ادامه میدهد و به تمام پرسنل شرکت و خودم زنگ میزد و مدام هر روزه مزاحمت تلفنی و فحاشی شدید و تهدید پیامی در واتس آپ دارد و به بدترین الفاظ فحاشی می کند و همچنین حضوری هم در جلوی در محل کار من به نیت و هدف آبروریزی و خراب کردن اسم من در آنجا حاضر می شود و مستمر این فحاشی ها و توهین ها و حضوری دم در شرکت آمدن ها مدام تکرار می شود

لطفا راهنمایی کنید من بهترین کاری که میتوانم انجام دهم برای حل مشکلم چیست؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . شکایت خود را تحت عنوان ایجاد مزاحمت و توهین و تهدید مطرح کنید....

باسلام
جهت شکایت به جرم توهین وفحاشی حتما باید دلیل محکمه پسند داشته باشین

باسلام
بابت مزاحمت توهین میتوانید شکایت کنید

باحترام. تحت عنوان توهین ومزاحمت شکایت مطرح نمایید

باسلام و درود شما می توانید شکایت خود را تحت عنوان ایجاد مزاحمت و توهین و تهدید مطرح نمایید.

با درود تحت عنوان ایجاد مزاحمت و تهدید و توهین میتوان طرح شکایت کرد

سلام به استناد پیامک های ارسالی و شهادت شهود تحت عنوان مزاحمت و هتک حیثیت و توهین و تهدید شکایت نمایید