آیا علاقه نداشتن زن و بی میل بودن به شوهر دلیل موجه ای برای طلاق از طرف زن می باشد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۵۵ #29867643

من و همسرم سی و سه سال زندگی کردیم و سه فرزند داریم بیشتر زندگی را قهر بودیم و بیشتر از جانب همسرم بوده به علت برخی از رفتارهای ناپسند شوهرم قصد دارم تقاضای طلاق کنم .. در حال حاضر چند ماه است که کاملا قهریم و هیچ صحبتی هم نمی کنیم .. من اکنون هیچ دلبستگی به این آقا ندارم و کلا ازا یشان سرد شدم و خودش هم هیچ اقدامی برای برطرف کردن کدورت نمی کند و تمایلی هم به من ندارد ... برای طلاق گفته خودت اقدام کند .. واقعا زندگی ز جر آوری را تحمل می کنم .. ممنون از پاسخگویی شما بزرگواران

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر ، زوجه در صورت اثبات عسر و حرج می تواند طلاق بگیرد .

در صورت اثبات عسر و حرج می توانند طلاق بگیرند.

به نام خدا
با سلام
شما می توانید با وجود
۱_ داشتن وکالت در طلاق از طرف زوج یا
۲_ شرایط مندرج در به استناد ماده۱۱۱۹_ ۱۱۲۹_۱۱۳۰ از قانون مدنی دادخواست طلاق بدهید.
موفق باشید

زوجه باید بتواند عسر و حرج خویش را ثابت نماید

زوجه برای طلاق باید بتواند عسر و حرج خویش را ثابت نماید

بادرودوسلام برای طلاق عسروحرج خودرا احرازو اثبات نمایید.

با سلام اگر بتوانید عسر وحرج خود را اثبات کنید میتوانید تقاضای طلاق دهید.