میتونم دیرکرد هم بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۹۴ #29737226

سلام من برای یک ‌بدهی که شخصی به من داشته ۲۰۰ ملیون سفته بانکی ازشون گرفتم که پشت و‌ رو ‌ امضا اثر انگشت داره دارایی هم دارن برای پرداخت ولی پرداخت نمیکنن میخواستم ببینم از طریق قانونی بخوام اقدام کنم پروسه زمانی چقد هست و اینکه سفته ها سفیده و هیچ نوشته ای نداره من اگه تاریخ بزنم که کی بهم دادن میتونم دیرکرد هم بگیرم یا نه

مشاوره حقوقی سفته
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید خسارت تاخیر تادیه بگیرید از تاریخ دادخواست

با سلام
از زمان وخواست بله

با عرض سلام
شما برای این سفته از تاریخی مطالبه طلب از بدهکار می توانید خسارت تاخیر تادیه را درخواست کنید.همچنین سایر هزینه های دادرسی قابل مطالبه است.

با سلام. مبنای محسابه خسارت تاخیر تادیه سفته از زمان دادخواست یا واخواست می باشد.

باسلام میتوانید سفته ها را واخواست بزنید و مطالبه خسارت تاخیر تادیه نیز میتوانید همزمان ارایه نمایید.

سلام
شما بابت طلب خود از تاریخی که آن طلب را از بدهکار مطالبه کرده باشید می توانید خسارت تاخیر تادیه بگیرید بنابراین اگر تاکنون از وی مطالبه نکرده باشید و فردا علیه ای دادخواست بدهید از فردا امکان مطالبه خسارت تاخیر برای شما وجود دارد و حتی اگر تاریخ را ۶ ماه پیش هم بزنید چنانچه اظهارنامه داشت شش ماه پیش برای داد باشید می‌می توانید تاخیر را هم از تاریخ ارسال اظهارنامه بگیرید

با سلام از زمان واخواست شدن ان میتوانید دیر کرد را مطالبه نمایید