آیا با شرایط زیر بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶۵ #29466638

سلام خدمت شما
من تا سال ۹۵ در شرکتی مشغول بودم که فقط تا اون زمان ۶ ماه بیمه تامین اجتمایی بودم. الان امکان ادامه دادن اون بیمه به چه طریقی وجود داره که یک سالش تموم بشه تا بتونم از حقوق بیمه بیکاری استفاده کنم؟ لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما با شرایط زیر مستحق دریافت بیمه بیکاری خواهید شد :
۱- دوباره شروع بکار نمایید و ۶ ماه از پرداخت حق بیمه تون سپری شود .
۲- کارفرمای جدید شمارا اخراج و عدم نیاز خود را در اداره تعاون کار و رفه اجتماعی اعلام نماید .
۳- بیمه پرداختی شش ماه بر مبنای ۲۷ درصد بعلاوه ۳ درصد بیمه بیکاری کارسازی شده باشد .
۴- در زمان اقامه دعوی در اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی ۱ ماه از زمان اخراجتون سپری نشده باشد

ادامه پرداخت بیمه به صورت خویش فرما میسر می باشد و همچنین حداقل سابقه جهت دریافت بیمه بیکاری داشتن ۶ ماه سابقه بیمه می باشد.

سلام شما با داشتن ۶ماه سابقه بیمه و اخراج شدن میتوانید از بیمه بیکاری استفاده کنید،