چکار کنم حقمو از کارفرما بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۸ #29296341

سلام و خسته نباشید
_____ هستم از اهواز تو رو خدا رسیدکی کنید به این پیام بنده حقیر مشکل بنده اینه تو یه شرکت خصوصی ویزیتور بودم از برج ۱۵/۱۲/۱۳۹۸ شروع به فعالیت کردم گفتن ماه اول آموزشی گفتیم چشم یه حقوقی در نظر میگیریم واریز میکنیم ۱ میلیون واریز کردن هیچی نگفتیم برج ۱ دوباره از چهاردهم سال ۹۹ کار شروع کردیم ۱۱ برج ۲ با ۱۰ روز دیرتر به ما حقوق دادن باز ۱ میلیون میگم چرا انقدر کم این پول سوخت ماشینمون هم نمیشه میگن ۱۵ روز شما کار کردین میگم اخه ۱۴ روز سال تعطیله مگه من تعطیل کردم برا ایران تعطیله من که حسن کادمو خوب انجام دادم.
ینی الان همه حقوق ۱۵ روز میگیرن منم گفتم اقا کار نمیکنم تسویه منو بدین مدارک چک سفته منو بدین میگن که نه شما به ما ضرر زدین خسارت بدین اون دو تا حقوق هم واریز کنید به شرکت تا مدارک بدیم والله چک میزاریم اجرا که خسارت بگیریم حالا چک سفته به عنوان ضمانت اونجاس خواستم ببینم چکار کنم حقمو بگیرم. لطفا راجب چک سفته هم بگین میتونن کاری کنن یا خیر ممنون از همکاریتون.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اداره کار محل کارگاه مراجعه و شکایت کنید
اول اظهارنامه مبنی بر استرداد سفته ارسال و در صورت عدم استرداد دادخواست استرداد سفته تقدیم کنید.
اگر قرارداد ندارید با شهود و واریزی ها رابطه کارگر و کارفرمایی را اثبات کنید

سلام
در صورت داشتن مدارک لازمه منجمله قرارداد فیمابین و یا اثبات رابطه کارگری از طرق دیگر میتوانید در اداره کار دادخواست داده و در صورت احراز رابطه کارگری و کارفرمایی در طول مدت همکاری براساس حداقل حقوق قانون کار میتوانید احقاق حق کرده و تضمینات ماخوذه را هم پس بگیرید لیکن همه اینها مستلزم اثبات رابطه کاری با شرکت مزبور خواهد بود . اما با توجه به میزان کم طلب در صورت احراز رابطه کاری بهتر است بصورت توافقی با شرکت صلح کرده و مدارک و اسناد تضمینی خود را پس بگیرید.