چطور میتونم پرونده را به اصفهان ارجاع بدهم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۴۴ #29286316

من به خانومم وکالت نامه طلاق مشروط دادم و الان خانومم رفته از یه شهرستان دیگر به نام اردستان درخواست طلاق داده است
اگر دوباره الزام به تمکین بزنم میتونم جلوی درخواستش را بگیرم

مشاوره حقوقی طلاق
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید وکالتنامه شما بررسی بشود.

درود برشما
خیر نمیتوانید مانع طلاق شوید

وکالت‌نامه شما باید بررسی شود و الزام به تمکین مانع طلاق نیست.

سلام و ارادت
اگر با استناد به وکالت اقدام نموده است میتوانید موارد شرط شده را به دادگاه اعلام نمایید .

سلام .در صورت اثبات تخلف از شرط مذکور در وکالت در طلاق میتواند هر زمان در خصوص طلاق اقدام نماید و تمکین مانع طلاق نمیشود

علی الاصول خیر ولی جهت مشاوره دقیق تر باید وکالت نامه شما روئیت شود تا شروط بررسی گردد

سلام الزام به تمکین ارتباطی به دعوای طلاق ایشان ندارد