آیا شاهدهای ما مورد قبول دادگاه واقع میشوند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۵ #29247147

سلام
بنده برای صلح به خانه عموی خانمم رفتیم ولی متاسفانه پدرخانمم به همراه عموی خانمم مادرم را ازپله ها هل دادن که باعث جراحت وکبودی مادرم شد و پزشک قانونی هم رفتیم و تایید کرد و یک روز در بیمارستان بستری شد،و در اونجا شاهد فقط خواهر مادرم و شوهر خواهرم بود و لذا پسرعموی خانمم با چماق شیشه ماشین بنده رو تخریب کردن، و شاهد همون خواهر مادرم وشوهر خواهرم هستن و همه اینها درشب اتفاق افتاد، در کلانتری صورت جلسه شد.
آیا شاهدهای ما به درد جلسه دادگاه میخورن؟
ممنون وسپاس ازشماعزیزان

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادله شما برای طرح دعوی کیفری کفایت میکند. شهود سما به انضمام صورتجلسه کلانتری. گواهی پزشکی قانونی. و گواهی بیمارستان دلایل محکمی است

با سلام
بله شما می توانید با استناد به گزارش پزشکی قانونی و شهادت شهود مذکور شکایت خود را در مراجع قضایی مطرح کنید.

قطعا شهودشما به درد جلسه دادگاه می خورند