آیا روش درستی را انتخاب کرده ام و می توانم خسارتم را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۳۲ #29210594

سلام
بنده زیاندیده حادثه هستم - خسارت خودرویم حدود ۱۵۰ میلیون است ولی تعهد بیمه نامه مقصر ۹ میلیون است که این مبلغ را دریافت کردم- برای مابقی خسارتم از شخص مقصر شکایت کرده ام تا با توجه به فوت نامبرده از محل دیه فوت راننده خسارتم را طلب کنم.
۲-آیا می توانم از بیمه بدنه خودم هم خسارت مازاد بر ۹ میلیون را دریافت کنم (یعنی از دو محل خسارت بگیرم)؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید از بیمه بدنه خودرو خودتان استفاده کنید و یا اینکه جهت مطالبه مازاد خسارت به وراث مقصر حادثه مراجعه نمایید.

باسلام دریافت خسارت از دو محل فاقد وجاهت قانونی می‌باشد شما میتوانید از بیمه بدنی خودتون دریافت کنید

جهت دریافت مازاد میتوانید دادخواست حقوقی ثبت کنید

بیمه بدنه درموارد ذیل خسارات را پرداخت می‌کند:
در صورتی که در حادثه تصادف، راننده خودروی مقصر فرار کرده باشد.
در صورتی که در حادثه تصادف، خودروی آسیب دیده از لحاظ قیمت گران باشد.
در حادثه تصادف راننده بیمه‌گزار مقصر باشد.
در حادثه تصادف راننده بیمه‌گزار مقصر نباشد.
بیمه گزار در زمان خرید بیمه بدنه متناسب با پوشش هایی که انتخاب کرده است می تواند خسارتی را که به خودرو وارد شده است را از شرکت بیمه دریافت کند البته در صورتی که در تصادف، بیمه گزار مقصر این اتفاق نباشد ابتدا باید از بیمه شخص ثالث راننده مقصر استفاده کرد و اگر بیمه شخص ثالث تمام خسارت را پرداخت نکند به منظور دریافت باقی مانده خسارت می تواند از بیمه بدنه خود استفاده کند.
نمیتوانید تمامی خسارات را از دو طریق دریافت نمایید

برای اخذ مابا التفاوت مشکلی نیست

با سلام
پاسخ مثبت است .شما میتوانید از بیمه نامه خودرو خودتان استفاده کنید و یا اینکه جهت مطالبه مازاد خسارت به وراث مقر حادثه مراجعه نمایید.

با سلام
بله برای جبران خسارت میتوانید از بیمه نامه خودرو خودتان استفاده کنید.