تو این شرایط مستاجر پیدا کردن سخت است لطفا مرا راهنمایی کنید که چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۰ #29137394

سلام
دو هفته اس که خانه ام را دست مستاجر دادم
مشکلی در بالا آمدن آب فاضلاب در طبقه ما پیش آمد که رفع شد
با رفع مشکل مستاجر اصرار دارد که پولش را بدهم و تخلیه کنید.تو این شرایط مستاجر پیدا کردن سخت است
لطفا مرا راهنمایی کنید که چکار باید بکنم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به لازم بودن قرارداد اجاره هیچ کدام از طرفین نمی توانند قبل از پایان قرارداد اجاره آن را فسخ نماید و از طرفی در صورتی که مشکل مورد اجاره بر طرف شده باشد مستاجر چنین حقی ندارد

قرارداد یا با توافق دوطرف یا به یکی از دلایل قانونی قابل فسخ هست نه بی دلیل از جانب یک طرف .

سلام و درود، مخاطب ‌گرامی در این فرض که مشکل حل شده است فسخ قرارداد اجاره از سوی‌ مستاجر ممکن نیست ، زیرا لازم ‌بوده و جز به توافق طرفین لغو نمی گردد؛ آرزوی بهروزی.

درود
قرار داد اجاره عقد لازم است یکی از طرفین قبل موعد نمی تواند فسخ کند مگر در موارد قانونی.

اگر مشکل استفاده از عین مستاجره برطرف شده است، قرارداد اجاره تا پایان مدت اجاره معتبر است و قابل فسخ نیست

اجاره عقدی است لازم فلذا هیچ یک از طرفین نمی توانند این عقد رو بدون انقضاء مدت اجاره فسخ کنند مگر با توافق طرفین و سایر شرایطی که در قانون مدنی و سایر قوانین مصرح است البته در این موضوع لازم است مفاد قرارداد و توافق طرفین ملاحظه گردد آیا این حق برای مستاجر به جهت ظهور نقصان و عیب در مورد اجاره محفوظ است یا نه ، استنباط بنده این است چون شما عیب رو رفع کرده اید مستاجر حق ندارد بدون اذن شما عقد اجاره رو بهم بزند

درود برمخاطب گرامی....در صورتیکه مانعی از نظر امکانات اولیه جهت سکونت در مورد اجاره وجود ندارد, فسخ قانونی قرارداد توسط مستاجر امکان پذیر نیست ,مستاجر مستلزم پرداخت مال الاجاره تا زمان اتمام قرارداد است.