گفتند بالای ۱۵ میلیون باید فرمی از بانک پر کنند و تعهد بدند، مشکلی ندارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۸ #29093653

وقت بخیر
آیا واریز پول نقد به حساب محدودیتی دارد که امروز پول نقدی که از مشتری گرفتیم بین همکاران به مبلغ مساوی تقسیم شد و به حساب مدیر واریز کردیم چه علتی داشته به عنوان حسابدار سوال کردم گفتند بالای ۱۵ میلیون باید فرمی از بانک پر کنند و تعهد بدند...مساله ی حقوقی پیش نمیاد

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مشکلی ایجاد نخواهد شد

سلام
خیر مشکلی نیست صرفا توضیح به صورت مکتوب جهت ارائه دلیل واریزی برای شما کفایت میکند

سلام به دلیل مبارزه با پولشوئی هر فردی با کدملی مشخص نهایتا تا سقف صد میلیون تومان را می تواند تراکنش بانکی انجام دهد. در خصوص این مبلغ بانکها برای اینکه مشکل حقوقی برایشان اتفاق نیفتد اقدام به ارائه فرم و اخذ تعهد از مشتری می کنند. مشکلی برایتان پیش نخواهد آمد شما می توانید به بانک اطمینان داشته باشید/.

بهتر است مستند سازی صورت گیرد علت خاصی ندارد

سلام
سوال مبهم می باشد
در حالت کلی بهتر است بابت هرگونه نقل و انتقال رسیید پرداختی تهیه و نگهداری شود و تا پرداخت ها مستندسازی شود

سلام دوست ارجمند
شاید برای فرار از مالیات باشد وگرنه انتقال ریال محدودیتی ندارد